Social Media Tool

Wil jij deze winter op Skireis
Freshheads en socSomehow een tool ontwikkeld waarmee het opzetten en lanceren van een campagne via sociale media werkelijk een peulenschilletje is geworden.
Met de Social Media Tool (SMTL) zet je in no-time een campagne op voor Hyves, Twitter en Facebook.
Vanzelfsprekend maken we zelf ook graag gebruik van onze producten. Tijdens Marketing Pioneers 2011 gaan we bijvoorbeeld via de Social Media Tool een iPad weggeven en in de aanloop naar dit event kun je via de Social Media Tool een ticket winnen! Voor Q-music hebben we twee campagnes opgestart waarvan de laatste net is afgerond. De resultaten van de eerste campagne willen we graag met jullie delen:
Wil jij deze winter op Skireis
De "Wil jij deze winter op skireis?" actie is 1123 keer doorgestuurd via sociale media waarvan 357 keer via Twitter, 356 keer via Facebook en 410 keer via Hyves met een totaal potentieel bereik van 131.466 personen.
Wil je weten hoe dit werkt of ook een campagne starten op Hyves, Twitter en Facebook? Ga naar SMTL.nl.

Freshheads en sociale media gaan al jaren goed samen. We hebben in samenwerking met Somehow een tool ontwikkeld waarmee het opzetten en lanceren van een campagne via sociale media werkelijk een peulenschilletje is geworden.

Met de Social Media Tool (SMTL) zet je in no-time een campagne op voor Hyves, Twitter en Facebook.

Vanzelfsprekend maken we zelf ook graag gebruik van onze producten. Tijdens Marketing Pioneers 2011 gaan we bijvoorbeeld via de Social Media Tool een iPad weggeven en in de aanloop naar dit event kun je via de Social Media Tool een ticket winnen!

Voor Q-music hebben we twee campagnes opgestart waarvan de laatste net is afgerond. De resultaten van de eerste campagne willen we graag met jullie delen:

Wil jij deze winter op Skireis
De “Wil jij deze winter op skireis?” actie is 1123 keer doorgestuurd via sociale media waarvan 357 keer via Twitter, 356 keer via Facebook en 410 keer via Hyves met een totaal potentieel bereik van 131.466 personen.

Wil je weten hoe dit werkt of ook een campagne starten op Hyves, Twitter en Facebook? Ga naar SMTL.nl.

Meer weten?

Michiel van Hulst Directeur