Mobile Convention Amsterdam 2011

We laten er website voor de Mobile Convention Amsterdam (MCA). Het event over alles wat met mobiel te maken heeft beleeft dit jaar haar tweede editie; 800 professionals op het gebied van marketing, banking, ICT & Telecom over mobile marketing & communications, social media, mobile payments, couponing, augmented reality en mobile advertising! De site heeft een geupdate jasje gekregen en dit jaar hebben we ook de frontend en backend techniek uitgevoerd. Daarnaast nemen we diverse andere designs voor ons rekening, bv de advertenties, banners , teasers en een special in Emerce. Uiteraard is er ook een mobiele website door ons gemaakt. Tot 14 februari loopt er een earlybird actie en kun je je kaarten extra goedkoop aanschaffen, wees er snel bij!

We laten er geen gras over groeien. We hebben in het prille 2011 nog een launch gehad, de tweede van dit jaar. En zeker niet de minste, de nieuwe website voor de Mobile Convention Amsterdam (MCA). Het event over alles wat met mobiel te maken heeft beleeft dit jaar haar tweede editie; 800 professionals op het gebied van marketing, banking, ICT & Telecom over mobile marketing & communications, social media, mobile payments, couponing, augmented reality en mobile advertising!

De site heeft een geupdate jasje gekregen en dit jaar hebben we ook de frontend en backend techniek uitgevoerd. Daarnaast nemen we diverse andere designs voor ons rekening, bv de advertenties, banners , teasers en een special in Emerce. Uiteraard is er ook een mobiele website door ons gemaakt.

Tot 14 februari loopt er een earlybird actie en kun je je kaarten extra goedkoop aanschaffen, wees er snel bij!

Meer weten?

Jamila Valk