Hago Next, mobiel schoonmaken

Somehow ontwikkelde Freshheads voor Vebego Innovations een web-applicatie die grote verandering teweeg moet brengen in de schoonmaakbranche. Vebego is een schoonmaakbedrijf, actief in 6 Europese landen en heeft zo’n 38.000 medewerkers in dienst, waarvan er 32.000 werkzaam zijn als schoonmaker. Het nieuwe bedrijf Hago Next is onderdeel van dit concern. Freshheads realiseerde een deel van de techniek achter het concept. Managers en de beheerder van het gebouw hebben via een dashboard toegang tot alle data die door de schoonmakers via de mobiele telefoon in het systeem wordt gezet. Ze kunnen onder andere rapportages maken en de door schoonmakers geplaatste foto's en bestelling van schoonmaakproducten bekijken en afhandelen. Moop Mobility ontwikkelde de Android applicatie welke communiceert met een door Freshheads ontwikkelde API. Meer informatie over het concept en de nieuwe dienst Hago Next zijn hier te vinden: http://www.somehow.be/branded_utilities/somehow-lanceert-mobiele-dienst-voor-schoonmakers-vebego/ http://vebego.nl/nl-nl/news/6/30/284/nieuw_initiatief_hago_next_nieuwe_norm_in_schoonmaak.aspx Er is tevens een artikel in de Volkskrant van zaterdag 15 januari verschenen: http://www.flickr.com/photos/wilbertbaan/5356138975/

In opdracht van Somehow ontwikkelde Freshheads voor Vebego Innovations een web-applicatie die grote verandering teweeg moet brengen in de schoonmaakbranche. Vebego is een schoonmaakbedrijf, actief in 6 Europese landen en heeft zo’n 38.000 medewerkers in dienst, waarvan er 32.000 werkzaam zijn als schoonmaker. Het nieuwe bedrijf Hago Next is onderdeel van dit concern.

Freshheads realiseerde een deel van de techniek achter het concept. Managers en de beheerder van het gebouw hebben via een dashboard toegang tot alle data die door de schoonmakers via de mobiele telefoon in het systeem wordt gezet. Ze kunnen onder andere rapportages maken en de door schoonmakers geplaatste foto’s en bestelling van schoonmaakproducten bekijken en afhandelen. Moop Mobility ontwikkelde de Android applicatie welke communiceert met een door Freshheads ontwikkelde API.

Meer informatie over het concept en de nieuwe dienst Hago Next zijn hier te vinden:

http://www.somehow.be/branded_utilities/somehow-lanceert-mobiele-dienst-voor-schoonmakers-vebego/

http://vebego.nl/nl-nl/news/6/30/284/nieuw_initiatief_hago_next_nieuwe_norm_in_schoonmaak.aspx

Er is tevens een artikel in de Volkskrant van zaterdag 15 januari verschenen:

http://www.flickr.com/photos/wilbertbaan/5356138975/

Meer weten?

Wout Withagen