Website van het Jaar Awardshow

Natuurlijk feliciteren we alle winnaars in de verschillende categorieën en in het bijzonder Yunoo als overall winnaar van 'Dé Website van het Jaar 2010'.

We zijn het helemaal vergeten te bloggen door alle  consternatie (lees: een harde en snelle deadline), maar we wilden jullie toch nog even laten weten dat we weer een geweldig nieuw pronkstuk hebben opgeleverd! De huisstijl voor de ‘Website van het Jaar Awardshow’, waaronder het logo voor zowel Nederland als Frankrijk, Freshheads goes International :-). Verder hebben we de uitwerkingen verzorgd voor de bannieren, de online banners, de advertenties, posters, menukaarten en de oorkonde grids voor de winnaars.

Natuurlijk feliciteren we alle winnaars in de verschillende categorieën en in het bijzonder Yunoo als overall winnaar van ‘Dé Website van het Jaar 2010’.

Meer weten?

Jamila Valk