Uitreiking Vakman van het Jaar 2010

We hebben even 'After website' online is, donderdag 25 november zijn we met een 7-tallige delegatie naar de 'Vakman van het Jaar 2010' uitreiking geweest. Inmiddels al de derde keer dat deze prijs door Werkspot wordt uitgereikt. Op de super locatie van het Mercedes-Benz Nederland kantoor in Utrecht was het een groot feest. Huisstijl en aankleding van de ruimte, online en offline communicatie was in handen van Freshheads, erg leuk om uitingen eens op een andere manier te zien dan alleen op een scherm. Zeker als onze designs staan naast een onbetaalbare Mercedes toettoet. Na de verplichte intropraatjes van de directeuren (sorry Joost!) en een overheerlijk 'walking dinner' werden we met zo'n 300 man naar de 'inhouse Mercedes kroeg' Bolle Jan geleid. Daar kregen we drie meesterlijke optredens van 3 Nederlandstalige zangers, waaronder Wolter Kroes. Dat alleen al was een puik feestje! Maar, uiteindelijk draaide het natuurlijk om de vakmannen. Die zijn allemaal in zonnetje gezet en in het bijzonder de (categorie)winnaars. We feliciteren alle genomineerde en prijswinnende vakmannen. Klusze, en op naar volgend jaar! Uiteraard kun je dan ook jouw favoriete vakman nomineren voor deze eeuwige roem prijs. Spannend, wie o wie gaat er in de prijzen vallen? Eric Brok (Mercedes-Benz), Vakman Bram Boerdijk en Pascal Joore (Werkspot) Bram Boerdijk Vakman van het Jaar 2010 met de hoofdprijs Winnaars 2009 (Charles van de Ende) en 2008 (Mohammed Dari)

We hebben even gewacht met bloggen totdat de ‘After website’ online is, donderdag 25 november zijn we met een 7-tallige delegatie naar de ‘Vakman van het Jaar 2010’ uitreiking geweest. Inmiddels al de derde keer dat deze prijs door Werkspot wordt uitgereikt. Op de super locatie van het Mercedes-Benz Nederland kantoor in Utrecht was het een groot feest.
Huisstijl en aankleding van de ruimte, online en offline communicatie was in handen van Freshheads, erg leuk om uitingen eens op een andere manier te zien dan alleen op een scherm. Zeker als onze designs staan naast een onbetaalbare Mercedes toettoet.

Na de verplichte intropraatjes van de directeuren (sorry Joost!) en een overheerlijk ‘walking dinner’ werden we met zo’n 300 man naar de ‘inhouse Mercedes kroeg’ Bolle Jan geleid.
Daar kregen we drie meesterlijke optredens van 3 Nederlandstalige zangers, waaronder Wolter Kroes. Dat alleen al was een puik feestje! Maar, uiteindelijk draaide het natuurlijk om de vakmannen. Die zijn allemaal in zonnetje gezet en in het bijzonder de (categorie)winnaars. We feliciteren alle genomineerde en prijswinnende vakmannen. Klusze, en op naar volgend jaar! Uiteraard kun je dan ook jouw favoriete vakman nomineren voor deze eeuwige roem prijs.

Spannend, wie o wie gaat er in de prijzen vallen?

Eric Brok (Mercedes-Benz), Vakman Bram Boerdijk en Pascal Joore (Werkspot)

Bram Boerdijk Vakman van het Jaar 2010 met de hoofdprijs

Winnaars 2009 (Charles van de Ende) en 2008 (Mohammed Dari)

Meer weten?

Jamila Valk