Huisstijl Marketing Pioneers 2011

Er koMarketing Pioneers 2011 en zeker een blogje waard. Op 3-2-2011 organiseert MP 2011 namelijk hét marketingevenmenet met topsprekers als Guy Kawasaki en Daphna Bosman, dit keer in een nieuw huisstijljasje by Freshheads. Marketing Pioneers heeft als doel om vernieuwing in marketing te stimuleren en innovatieve topmarketeers met elkaar in contact te brengen. Ze zijn er voor marketeers die graag voorop lopen. Voor marketeers die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te groeien en excelleren in hun vak. Kaarten zijn nog beschikbaar, maar wees er snel bij. Wij zijn iig die dag ook paraat, dus mocht je ons eens in real life willen ontmoeten, dit is je kans! Voor nu gaan wij ons iig nog storten op het design van de badges, banieren, mailtempate, etc., zodat alles er super mooi uit ziet die dag . To be continued....

Er komt nog veel meer design aan, maar het logo en de website zijn inmiddels al up and running van Marketing Pioneers 2011 en zeker een blogje waard. Op 3-2-2011 organiseert MP 2011 namelijk hét marketingevenmenet met topsprekers als Guy Kawasaki en Daphna Bosman, dit keer in een nieuw huisstijljasje by Freshheads.

Marketing Pioneers heeft als doel om vernieuwing in marketing te stimuleren en innovatieve topmarketeers met elkaar in contact te brengen. Ze zijn er voor marketeers die graag voorop lopen. Voor marketeers die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te groeien en excelleren in hun vak.

Kaarten zijn nog beschikbaar, maar wees er snel bij. Wij zijn iig die dag ook paraat, dus mocht je ons eens in real life willen ontmoeten, dit is je kans! Voor nu gaan wij ons iig nog storten op het design van de badges, banieren, mailtempate, etc., zodat alles er super mooi uit ziet die dag . To be continued….

Meer weten?

Jamila Valk