Regiegroep Chemie Hyves gadget

'Met wie heb jij Chemie?' Hyves gadget. Doel van de campagne is om jongeren op een positieve manier met chemie in aanraking te brengen en spelenderwijs te vertellen dat chemie overal is.

Met de gadget kun je je vrienden van Hyves ranken, hierbij krijg je er steeds twee voorgeschoteld waarvan je vervolgens moet aangeven wie van de twee het meest sportief/sexy/IJdel/lief is. Gelukkig is het stemmen anoniem, dus de waarheid komt eindelijk boven tafel. Achteraf kun je in het 'chemiekannetje of reageerbuisje' zien met wie je nou echt het meeste (chemie) hebt en misschien nog wel belangrijker wat jouw imago is / hoe jouw vrienden jebeoordelen. Complimenten aan de jongens van Somehow zij hebben het interactieve concept uitgedacht en omschreven, wij hebben de technische ontwikkeling gedaan.

We zijn natuurlijk van meerdere online markten thuis en hebben wederom bewijsmateriaal gefabriceerd, check de ‘Met wie heb jij Chemie?’ Hyves gadget. Doel van de campagne is om jongeren op een positieve manier met chemie in aanraking te brengen en spelenderwijs te vertellen dat chemie overal is.

Met de gadget kun je je vrienden van Hyves ranken, hierbij krijg je er steeds twee voorgeschoteld waarvan je vervolgens moet aangeven wie van de twee het meest sportief/sexy/IJdel/lief is. Gelukkig is het stemmen anoniem, dus de waarheid komt eindelijk boven tafel. Achteraf kun je in het ‘chemiekannetje of reageerbuisje’ zien met wie je nou echt het meeste (chemie) hebt en misschien nog wel belangrijker wat jouw imago is / hoe jouw vrienden jebeoordelen.

Complimenten aan de jongens van Somehow zij hebben het interactieve concept uitgedacht en omschreven, wij hebben de technische ontwikkeling gedaan.

Meer weten?

Jamila Valk