Emerce eDay, wij zijn er weer bij

Dservice design welke inmiddels 75% van onze economie vertegenwoordigd. Nationale en Internationale sprekers treden in het voetlicht en spreken over dit onderwerp. Freshheads zal zelf een korte sessie houden over webcare, een onderwerp wat nu enorm leeft, we laten aan de hand van een eigen case en applicatie praktische toepassingen zien. Freshheads is silversponsor, we maakten ondermeer het design, posters, banners, de website en de mobiele website. Heb je nog geen kaartje? Je kunt ze nog bestellen!

Dit jaar staat Emerce eDay in het teken van service design welke inmiddels 75% van onze economie vertegenwoordigd. Nationale en Internationale sprekers treden in het voetlicht en spreken over dit onderwerp.

Freshheads zal zelf een korte sessie houden over webcare, een onderwerp wat nu enorm leeft, we laten aan de hand van een eigen case en applicatie praktische toepassingen zien.
Freshheads is silversponsor, we maakten ondermeer het design, posters, banners, de website en de mobiele website. Heb je nog geen kaartje? Je kunt ze nog bestellen!

Meer weten?

Wout Withagen