Twitter tweet button

Twtweet button uitgebracht. Het houdt bij hoeveel keer een url is doorgeplaatst, geeft een mogelijkheid tot doorplaatsen zonder van de pagina te navigeren en biedt een link naar alle berichten waar de url in voor komt. Dit maakt het gebruik van tweetmeme (op het moment offline en druk bezig met een v2.) overbodig. Een eigen tweet button maken kan ook doormiddel van de uitgebrachte API. Benieuwd hoe de button werkt? Probeer hem uit onder dit bericht.

Twitter heeft vorige week zijn eigen officiƫle tweet button uitgebracht. Het houdt bij hoeveel keer een url is doorgeplaatst, geeft een mogelijkheid tot doorplaatsen zonder van de pagina te navigeren en biedt een link naar alle berichten waar de url in voor komt. Dit maakt het gebruik van tweetmeme (op het moment offline en druk bezig met een v2.) overbodig. Een eigen tweet button maken kan ook doormiddel van de uitgebrachte API.

Benieuwd hoe de button werkt? Probeer hem uit onder dit bericht.

Meer weten?

Gijs van Zon