Leadbeater opent Incubate

Charles Leadbeater opent Charles Leadbeater is de wereldwijde autoriteit op het gebied van innovatie en creativiteit, hij is een creatief fenomeen en een begenadigd spreker. Als adviseur heeft hij gewerkt voor onder anderen Tony Blair, Vodafone en Microsoft. Daarnaast schreef hij voor de Financial Times en The Independent. Hij was betrokken bij de totstandkoming van de roman ‘Bridget Jones Diary’. In zijn laatste boek, ’We-Think: The Power of Mass Creativity’, gaat Leadbeater in op de rol van internet als motor van wereldwijde creativiteit en samenwerking.

Tijdens de opening van het Incubate festival bespreekt de Britse auteur de functie van kunst in de steeds veranderende samenleving. Na zijn openingsspeech is er een paneldiscussie met onder anderen de commissaris van de koningin Wim van de Donk, en jawel, ik zal ook deelnemen aan deze discussie.

De aanvang is 20.00 uur. Een dagkaart kost 10 euro en kaarten zijn te koop via www.incubate.org en de winkels van BelCompany.

Meer weten?

Wout Withagen