Tilburg Debat Stad

De Tilburg 2009 en het design voor een basketbal court. Ditmaal werd Freshheads benaderd voor een website waarbij de Gemeente Tilburg een initiatief facilitieerde. Binnen Tilburg bevinden zich diverse debatgroepen en debat podia. Deze podia hebben elk een uniek karakter en stellen één thema centraal tijdens hun bijeenkomsten. Denk hierbij aan Lokale politiek, Milieu en Wetenschap. Om deze podia, de Gemeente Tilburg en de bezoekers een middel te geven waarop de informatie gecentraliseerd te vinden is, heeft Freshheads de portalsite TilburgDebatstad.nl gemaakt. De website is gemaakt binnen het opensource systeem van Wordpress.  Op de website is van de debat podia de algemene informatie te vinden en de nieuws- en blogberichten te lezen. Nieuwsgierig waar je eens mee kunt doen aan een debat? www.tilburgdebatstad.nl

De gemeente Tilbug is geen onbekende in de wandelgangen bij Freshheads. Al eerder verzorgde Freshheads het ontwerp voor Tilburg 2009 en het design voor een basketbal court.

Ditmaal werd Freshheads benaderd voor een website waarbij de Gemeente Tilburg een initiatief facilitieerde. Binnen Tilburg bevinden zich diverse debatgroepen en debat podia. Deze podia hebben elk een uniek karakter en stellen één thema centraal tijdens hun bijeenkomsten. Denk hierbij aan Lokale politiek, Milieu en Wetenschap.

Om deze podia, de Gemeente Tilburg en de bezoekers een middel te geven waarop de informatie gecentraliseerd te vinden is, heeft Freshheads de portalsite TilburgDebatstad.nl gemaakt.
De website is gemaakt binnen het opensource systeem van WordPress.  Op de website is van de debat podia de algemene informatie te vinden en de nieuws- en blogberichten te lezen.

Nieuwsgierig waar je eens mee kunt doen aan een debat? www.tilburgdebatstad.nl

Meer weten?

Jamila Valk