Freshheads voor FNV-KIEM

website al een tijdje in de lucht en wordt er al driftig gebruik van gemaakt. Hierbij verzorgden we het gehele project inclusief functioneel ontwerp, design, HTML en backend. De doelgroep van de website zijn werknemers en kleine zelfstandige uit de creatieve branche: grafisch/prepublishing, uitgeverijen, audiovisueel, verpakkingen en/of kunstensector. Met een dergelijke doelgroep is het dus belangrijk dat de website niet alleen functioneel is , maar er ook nog een keer super gelikt uit moest komen te zien. FNV-KIEM had al hun offline campagne aangepast waaruit een aantal series met zeer mooie foto’s de basis is geweest voor de huidige website. Het design is door niemand minder dan onze eigen opperhead Sjoerd gemaakt. Bekijk de website eens op www.fnv-kiem.nl

Inmiddels is de website al een tijdje in de lucht en wordt er al driftig gebruik van gemaakt. Hierbij verzorgden we het gehele project inclusief functioneel ontwerp, design, HTML en backend.

De doelgroep van de website zijn werknemers en kleine zelfstandige uit de creatieve branche: grafisch/prepublishing, uitgeverijen, audiovisueel, verpakkingen en/of kunstensector. Met een dergelijke doelgroep is het dus belangrijk dat de website niet alleen functioneel is , maar er ook nog een keer super gelikt uit moest komen te zien. FNV-KIEM had al hun offline campagne aangepast waaruit een aantal series met zeer mooie foto’s de basis is geweest voor de huidige website. Het design is door niemand minder dan onze eigen opperhead Sjoerd gemaakt.

Bekijk de website eens op www.fnv-kiem.nl

Meer weten?

Jamila Valk