DORST

Dat de heads van een drankje houden was al bekend! Dat de VPRO dorst had noDORST! Is een nieuw breed jongerenmerk van de VPRO voor jong talent. Via een online magazine wordt elke dag één nieuw artikel gemaakt. Freelancers uit alle creatieve hoeken (journalisten, tekstschrijvers, dichters, fotografen, filmmakers etc) in de leeftijd 16 tot 26 hebben alle creatieve vrijheid om te maken wat ze willen; van borduurpatroon tot korte film. De website is gebaseerd op de vormgeving van Thonik, concept & design door VPRO en DORST en de technische realisatie door Freshheads. Heads Huub en Gijs hebben de HTML en de integratie binnen Wordpress gerealiseerd. Neem zeker elke dag even een kijkje want er staan (in mijn mening) af en toe juweeltjes op!

Dat de heads van een drankje houden was al bekend! Dat de VPRO dorst had nog niet. Prima gelegenheid dus voor die twee partijen om bij elkaar te komen!

De dorst die de VPRO had is niet de dorst waar je normaal aan denkt. Zij hebben DORST! DORST! Is een nieuw breed jongerenmerk van de VPRO voor jong talent. Via een online magazine wordt elke dag één nieuw artikel gemaakt. Freelancers uit alle creatieve hoeken (journalisten, tekstschrijvers, dichters, fotografen, filmmakers etc) in de leeftijd 16 tot 26 hebben alle creatieve vrijheid om te maken wat ze willen; van borduurpatroon tot korte film.

De website is gebaseerd op de vormgeving van Thonik, concept & design door VPRO en DORST en de technische realisatie door Freshheads. Heads Huub en Gijs hebben de HTML en de integratie binnen WordPress gerealiseerd.

Neem zeker elke dag even een kijkje want er staan (in mijn mening) af en toe juweeltjes op!

Meer weten?

Jamila Valk