Toch voetbal kijken 14 juni?

een jarenlange traditie om de wedstrijden van het Nederlands elftal te kijken, óók in de baas zijn tijd. Dit voorrecht willen we delen met iedereen en daarom kun je nu een afspraak plannen bij Freshheads om dat ene hele belangrijke project even "binnen te tikken". Ga snel naar wk.freshheads.com en maak die afspraak, Freshheads zorgt voor de rest. Er zijn zo'n 100 plaatsen beschikbaar, zorg dat je er bij bent!

Maandagmiddag 14 juni om 13:30 vindt voor Oranje de aftrap plaats van het WK voetbal, in de baas zijn tijd! Ze hadden het niet slechter kunnen plannen. Gelukkig biedt Freshheads uitkomst. Wij kennen al een jarenlange traditie om de wedstrijden van het Nederlands elftal te kijken, óók in de baas zijn tijd. Dit voorrecht willen we delen met iedereen en daarom kun je nu een afspraak plannen bij Freshheads om dat ene hele belangrijke project even “binnen te tikken”. Ga snel naar wk.freshheads.com en maak die afspraak, Freshheads zorgt voor de rest. Er zijn zo’n 100 plaatsen beschikbaar, zorg dat je er bij bent!

Meer weten?

Wout Withagen