Nieuwe Algemeen Directeur FH

  Wout Withagen, Algemeen Directeur Freshheads "Dit is echt mijn droombaan! Ik ken Freshheads van binnen en van buiten. Ik zie het als een waanzinnige uitdaging en vind het een groot compliment dat ze mij ervoor hebben gevraagd. Leiding geven binnen een bedrijf als Freshheads betekent vooral motiveren en inspireren. Je werkt met mensen die qua specifieke kennis veel meer weten dan jijzelf. Het is mijn taak om die kennis van de verschillende mensen in een visie te vangen die web 2.0 technologie relevant maakt voor merken en hun klanten. In een tijd waarin social media en mobile zich snel ontwikkelen, is dat het mooiste wat je je kunt wensen."   Michiel van Hulst, Operationeel Directeur Freshheads: Is sinds oktober 2009 bij Freshheads werkzaam en verantwoordelijk voor projecten, lopende zaken en innovatie. Verder heeft Michiel Sales in zijn portefeuille en ondersteunt hij Wout bij het uitstippelen van de strategie. "Ik ben helemaal enthousiast over Freshheads. Echt super hoe ze hier met social media, online content en huisstijl design omgaan. Freshheads zal zich de komende jaren nog veel verder ontwikkelen op het gebied van de nieuwste mobile en online gadgets. Daar ligt een enorme uitdaging. Ik kijk er echt naar uit om mijn steentje daar aan bij te dragen", aldus Michiel. Michiel was eerder onder meer werkzaam als Account Manager bij Everest en Consultant bij Y'All.   Sjoerd Eikenaar, medeoprichter van Freshheads: "Wout werkt al een aantal jaren bij Freshheads en heeft zowel bij het personeel als bij de klanten een zeer goede reputatie. Hij is enorm betrokken bij alle ontwikkelingen op het snijvlak van merkcommunicatie en innovatieve webtechnologie. Dat heb je in een bedrijf als Freshheads ook nodig, anders word je niet geaccepteerd door de ontwikkelaars. Verder weet hij de visie die we hebben goed te verwoorden en te vertalen in de dagelijkse praktijk. Met Michiel van Hulst hebben we vorig jaar een gelouterde kracht binnengehaald die veel ervaring heeft met softwareapplicaties, -ontwikkeling en webtechnologische innovaties. Al met al de juiste mannen om het succes van Freshheads de komende jaren verder uit te bouwen."

Groot nieuws onder de Freshheads horizon: Innovatie Manager Wout Withagen is benoemd tot Algemeen Directeur. Wout heeft daarmee het stokje van Freshheads founders Joost Gielen en Sjoerd Eikenaar overgenomen. Joost is fulltime voor Werkspot.nl aan de slag terwijl Sjoerd terug gaat naar zijn roots en de rol van Creatief Directeur invult. Operationeel Directeur Michiel van Hulst, sinds oktober 2009 bij the Heads in dienst, completeert het MT.

 

Wout Withagen, Algemeen Directeur Freshheads
“Dit is echt mijn droombaan! Ik ken Freshheads van binnen en van buiten. Ik zie het als een waanzinnige uitdaging en vind het een groot compliment dat ze mij ervoor hebben gevraagd. Leiding geven binnen een bedrijf als Freshheads betekent vooral motiveren en inspireren. Je werkt met mensen die qua specifieke kennis veel meer weten dan jijzelf. Het is mijn taak om die kennis van de verschillende mensen in een visie te vangen die web 2.0 technologie relevant maakt voor merken en hun klanten. In een tijd waarin social media en mobile zich snel ontwikkelen, is dat het mooiste wat je je kunt wensen.”

 


Michiel van Hulst, Operationeel Directeur Freshheads:
Is sinds oktober 2009 bij Freshheads werkzaam en verantwoordelijk voor projecten, lopende zaken en innovatie. Verder heeft Michiel Sales in zijn portefeuille en ondersteunt hij Wout bij het uitstippelen van de strategie. “Ik ben helemaal enthousiast over Freshheads. Echt super hoe ze hier met social media, online content en huisstijl design omgaan. Freshheads zal zich de komende jaren nog veel verder ontwikkelen op het gebied van de nieuwste mobile en online gadgets. Daar ligt een enorme uitdaging. Ik kijk er echt naar uit om mijn steentje daar aan bij te dragen”, aldus Michiel. Michiel was eerder onder meer werkzaam als Account Manager bij Everest en Consultant bij Y’All.

 


Sjoerd Eikenaar, medeoprichter van Freshheads:
“Wout werkt al een aantal jaren bij Freshheads en heeft zowel bij het personeel als bij de klanten een zeer goede reputatie. Hij is enorm betrokken bij alle ontwikkelingen op het snijvlak van merkcommunicatie en innovatieve webtechnologie. Dat heb je in een bedrijf als Freshheads ook nodig, anders word je niet geaccepteerd door de ontwikkelaars. Verder weet hij de visie die we hebben goed te verwoorden en te vertalen in de dagelijkse praktijk. Met Michiel van Hulst hebben we vorig jaar een gelouterde kracht binnengehaald die veel ervaring heeft met softwareapplicaties, -ontwikkeling en webtechnologische innovaties. Al met al de juiste mannen om het succes van Freshheads de komende jaren verder uit te bouwen.”

Meer weten?

Jamila Valk