FH goes Styletoday

website! Styletoday.nl is een uniek online platform van Sanoma Digital voor en door glossy vrouwen en is de ultieme selectie op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Freshheads verzorgt het complete traject voor de nieuwe website, waaronder het redesign als ook de front- en backend techniek. Als basis voor de techniek wordt het reeds door ons vervaardigde framework van vrouwonline.nl gebruikt. Uiteraard met extra en specifieke Styletoday features zoals 'de catwalkpictures' en de door de redactie zelf samen te stellen 'to do list'. Een zeer belangrijk element is natuurlijk het design, deze moet de stylish vrouwen tussen 25-35 jaar aanspreken. Een uitdagende klus dus! Inmiddels hebben we het functioneel-, interactie- en grafisch ontwerp nagenoeg compleet en kunnen we alvast verklappen dat het er schitterend uit komt te zien. De verwachting is dat in juli de website in Nederland (inclusief gemigreerde content) en een aparte versie voor Belgie zullen worden gelanceerd.

Erg blij zijn we deze nieuwe te gek gave cool opdracht: een redesign van Styletoday website!

Styletoday.nl is een uniek online platform van Sanoma Digital voor en door glossy vrouwen en is de ultieme selectie op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Freshheads verzorgt het complete traject voor de nieuwe website, waaronder het redesign als ook de front- en backend techniek. Als basis voor de techniek wordt het reeds door ons vervaardigde framework van vrouwonline.nl gebruikt. Uiteraard met extra en specifieke Styletoday features zoals ‘de catwalkpictures’ en de door de redactie zelf samen te stellen ‘to do list’.

Een zeer belangrijk element is natuurlijk het design, deze moet de stylish vrouwen tussen 25-35 jaar aanspreken. Een uitdagende klus dus! Inmiddels hebben we het functioneel-, interactie- en grafisch ontwerp nagenoeg compleet en kunnen we alvast verklappen dat het er schitterend uit komt te zien. De verwachting is dat in juli de website in Nederland (inclusief gemigreerde content) en een aparte versie voor Belgie zullen worden gelanceerd.

Meer weten?

Jamila Valk