Freshheads nominee DIA

Dutch Interactive Awards van Emerce. In de categorie Online Services behoren we tot de kanshebbers op een award met de case Shopgids van Sanoma. Half mei zullen we onze case moeten presenteren aan een deskundige jury. Go Wout! Go Wout! Go Wout! Vervolgens zullen we op 27 mei tijdens de awardshow horen of we ook echt in de prijzen gevallen. Spannend!!!! We'll keep you posted! Update: Helaas, helaas, helaas, we hebben 'm niet gewonnen. Heel de avond in spanning gezeten, maar het mocht niet zo zijn. Volgend jaar beter! Sowieso waren we natuurlijk al super vereerd alleen al met de nominatie. Thanx DIA voor de top avond! De volgende keer nemen we die award mee naar het Brabantse.

Met gepaste trots kunnen wij melden dat we zijn genomineerd voor de Dutch Interactive Awards van Emerce. In de categorie Online Services behoren we tot de kanshebbers op een award met de case Shopgids van Sanoma. Half mei zullen we onze case moeten presenteren aan een deskundige jury. Go Wout! Go Wout! Go Wout! Vervolgens zullen we op 27 mei tijdens de awardshow horen of we ook echt in de prijzen gevallen. Spannend!!!! We’ll keep you posted!

Update:
Helaas, helaas, helaas, we hebben ‘m niet gewonnen. Heel de avond in spanning gezeten, maar het mocht niet zo zijn. Volgend jaar beter! Sowieso waren we natuurlijk al super vereerd alleen al met de nominatie. Thanx DIA voor de top avond! De volgende keer nemen we die award mee naar het Brabantse.

Meer weten?

Jamila Valk