Concert at Sea Hyves Campagne

Concert At Sea bij te wonen. Het festival wordt onder andere georganiseerd door de Zeeuwse band Bløf, dit jaar vieren ze de 5e editie. Somehow Branded Utilities bedacht een concept om de initiatiefnemende bezoeker te belonen. Wie zijn vrienden uitnodigt voor het festival via de Hyves Concert At Sea Plannner krijgt een gratis eerste rondje en maakt kans op een privé optreden van Bløf op een zeiljacht. Meer over het concept lees je op de website van Somehow.

Freshheads ontwikkelde in opdracht van Somehow Branded Utilities de techniek van de Hyves gadget waarmee je vrienden zowel via Hyves als e-mail kunt uitnodigen voor het festival. Vervolgens kun je zien wie er wel of niet meegaan, zodat je weet hoeveel kaarten er besteld moeten worden.

Inzicht
Concert at SEA is een typisch vriendenfestival. Ruim 60% van de bezoekers bezoekt het festival met een groep vrienden. Met vrienden op stap is vaak afhankelijk van één initiatiefnemer. Een organisator, die alle vrienden mailt, de meest geschikte datum vaststelt en voor iedereen kaarten besteld.

Idee
Het bezoek aan een festival met vrienden is dus vaak afhankelijk van de initiatiefnemer. Daarom helpen wij de initiatiefnemer een handje. De Concert at SEA planner in Hyves helpt de ‘organisator’ met het uitnodigen van vrienden en bestellen van de kaarten. Én het eerste rondje is gratis.

Meer weten?

Wout Withagen