Zet ‘m voor(t) WK 2010

Voor DWK 2010 actiewebsite. Het is de bedoeling dat gebruikers korte filmpjes maken van een trucje met de bal. Deze worden achter elkaar gezet zodat het lijkt alsof de bal van het ene filmpje naar het andere wordt gepasst. Deelnemers aan de actie maken kans op een WK-arrangement. Bij Freshheads maken we niet vaak actiewebsites, maar deze is wel héél bijzonder. Het concept mag dan wel niet helemaal nieuw zijn, de techniek is dat wel. De video’s worden geüpload naar YouTube en door Discovery bekeken en geaccordeerd via YouTube. De voordelen laten zich raden:

lagere ontwikkelkosten (het opslaan, versturen en converteren van de video’s vindt plaats bij YouTube) sneller ontwikkelen (totale doorlooptijd was minder dan 3 weken) én lage kosten voor de hosting omdat de website nauwelijks dataverkeer genereert.

Rest ons niets anders dan te zeggen: Doe mee! En maak kans op één van die geweldige WK 2010-arrangementen!

Meer weten?

Wout Withagen