IAM 2010 en DIA

WederoHuisstijl IAM 2010 IAM is onderdeel van de MARCOM-dag op 2 en 3 juni in Amsterdam en belicht de online aspecten van de marketing en communicatie. Alle trends en online kennis over performance based marketing, social media, webdesign, noem maar op. Freshheads heeft zijn beste design beentje voor gezet door een frisse, moderne en toch ook retro achtige look te creeeren voor het online event. Een mooi logo, een kekke advertentie en diverse blitse online banners. Ook de mash-up / backchannel wordt binnenkort online gezet en is tevens live te zien tijdens het event. Huisstijl Dutch Interactive Awards (DIA) Dutch Interactive Awards moet een jaarlijks terugkerende uitreiking worden aan en voor de Nederlandse interactive branche. In totaal worden er tien awards uitgereikt op het gebied van communicatie, e-commerce, marketing en publishing. Dit jaar vindt het prijzenfeest plaats op 27 mei in Amsterdam. Freshheads maakte de huisstijl: logo, advertentie en online banners. Net als bij de IAM 2010 was het designvoorstel gelijk een schot in de roos. Een mooi strak, less = more design met een luxe uitstraling.

Wederom hebben we twee hele gave klussen geklaard voor Emerce:

Huisstijl IAM 2010
IAM is onderdeel van de MARCOM-dag op 2 en 3 juni in Amsterdam en belicht de online aspecten van de marketing en communicatie. Alle trends en online kennis over performance based marketing, social media, webdesign, noem maar op.

Freshheads heeft zijn beste design beentje voor gezet door een frisse, moderne en toch ook retro achtige look te creeeren voor het online event. Een mooi logo, een kekke advertentie en diverse blitse online banners. Ook de mash-up / backchannel wordt binnenkort online gezet en is tevens live te zien tijdens het event.

Huisstijl Dutch Interactive Awards (DIA)
Dutch Interactive Awards moet een jaarlijks terugkerende uitreiking worden aan en voor de Nederlandse interactive branche. In totaal worden er tien awards uitgereikt op het gebied van communicatie, e-commerce, marketing en publishing. Dit jaar vindt het prijzenfeest plaats op 27 mei in Amsterdam.

Freshheads maakte de huisstijl: logo, advertentie en online banners. Net als bij de IAM 2010 was het designvoorstel gelijk een schot in de roos. Een mooi strak, less = more design met een luxe uitstraling.

Meer weten?

Jamila Valk