iDiDiD implementatie 013

Freshheads heeft de ndetailpagina's van het programma. Check ook iDiDiD voor meer informatie.

Freshheads heeft de nieuwste wannahave bij popcentrum 013 op de website ingebouwd: iDiDiD. Door de implementatie laat 013 zien dat zij voorop blijft lopen met de nieuwste online (social media) ontwikkelingen.

iDiDiD (spreek uit als I Did It) is een nieuw netwerk waarmee je evenementen kunt ontdekken en makkelijk kunt delen met vrienden. De evenementen op zowel muziek, sport, lifestyle en vele andere gebieden kunnen worden gedeeld op netwerken zoals Hyves, Facebook en Twitter. Je kunt vanaf nu via een icoontje op de website van 013 aangeven of een evenement je leuk lijkt en via een ander icoontje of je er naar toe gaat / bent geweest. Op basis van je verzamelde profiel bij iDiDiD -geselecteerde evenementen- worden je interesses in je ‘iDNA’ vastgesteld, deze helpt je om nieuwe en toekomstige evenementen te ontdekken. iDiDiD biedt daarmee handige social networking tools om met één druk op de knop al je vrienden te laten weten wat je gaat doen, wat je hebt gedaan en hoe het was.

Een super aanvulling op de 013 website die is te zien op de detailpagina’s van het programma. Check ook iDiDiD voor meer informatie.

Meer weten?

Jamila Valk