Design Mobile Convention

www.mobileconventionamsterdam.nl

Inmiddels zijn we kind aan huis bij Emerce en andersom ook. Toch zijn we nog steeds verrast en enthousiast als we een klus samen kunnen doen. Deze keer hebben we het design gemaakt voor de Mobile Convention die Emerce organiseert op 1 april 2010. Tijdens deze beurs zullen alle tips & tricks behandeld worden op het gebied van mobile marketing en business. Diverse sprekers van toonaangevende bedrijven zullen hun visie presenteren en discussies aanwakkeren op het mobiele gebied.

De opdracht was om een cleane website te ontwerpen op basis van een aangeleverd moodboard, waarbij sfeerfoto’s een belangrijke plek in moesten nemen. Freshheads is aan de gang gegaan met de door Emerce gezette kleurstijlen en heeft er diverse moderne en grappige elementen aan toegevoegd waardoor de eventwebsite een strakke en eigentijdse look heeft gekregen.

Freshheads is 1 april zeker te weten van de partij in Amsterdam, vind je het ook interessant? Koop dan nu alvast je early bird ticket tegen een voordelig tarief op www.mobileconventionamsterdam.nl

Meer weten?

Jamila Valk