Sterren.nl krijgt een facelift

En een "facelSterren.nl voor de TROS. Concept, design en techniek gaan volledig op de schop. Sterren.nl wordt daarmee hét platform voor Nederlandstalige muziek. Televisieuitzendingen, evenementen en de website vormen de belangrijkste pijlers van dit onderdeel van de TROS. Uit de speakers op de development afdeling klonken al regelmatig Hollandse hits en dat zullen er de komende tijd alleen maar meer worden. Je moet je tenslotte inleven in de doelgroep.

De Volendamse 3JS en Jan Smit of de Brabantse Vader Abraham en Corrie Konings. Noem ze maar op. De komende maanden gaan wij ons (nog) verder verdiepen in het wel en wee van de Nederlandse topartiesten. Dat moet dan uiteindelijk resulteren in een meesterlijke website voor de fans en artiesten van het Nederlandse lied.

Meer weten?

Wout Withagen