MeJudice.nl economen in debat

Op de vernMeJudice.nl gaan vooraanstaande economen van verschillende universiteiten en instellingen met elkaar in debat. Freshheads ontwikkelde voor de UvT in opdracht van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen dit discussieplatform. Zowel identiteit, webdesign, advies, technische implementatie en hosting namen we voor onze rekening. Paul ten Donkelaar van Com-firm droeg zorg voor het projectmanagement vanuit de UvT. De economen op MeJudice.nl buigen zich over economisch maatschappelijke vraagstukken. Met grote regelmaat zijn de uitgesproken meningen onderwerp van discussie in de nationale media. Naast boeiende discussies heeft MeJudice nu ook een eigen TV kanaal, MJtv op YouTube welke via de nieuwe website wordt ontsloten. Van de website is tevens een eenvoudige mobiele website beschikbaar. Bekijk in het portfolio van Freshheads

Op de vernieuwde website MeJudice.nl gaan vooraanstaande economen van verschillende universiteiten en instellingen met elkaar in debat. Freshheads ontwikkelde voor de UvT in opdracht van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen dit discussieplatform. Zowel identiteit, webdesign, advies, technische implementatie en hosting namen we voor onze rekening. Paul ten Donkelaar van Com-firm droeg zorg voor het projectmanagement vanuit de UvT.

De economen op MeJudice.nl buigen zich over economisch maatschappelijke vraagstukken. Met grote regelmaat zijn de uitgesproken meningen onderwerp van discussie in de nationale media. Naast boeiende discussies heeft MeJudice nu ook een eigen TV kanaal, MJtv op YouTube welke via de nieuwe website wordt ontsloten. Van de website is tevens een eenvoudige mobiele website beschikbaar.

Bekijk in het portfolio van Freshheads

Meer weten?

Wout Withagen