Verkiezing beste danceplaat 2009

Eclectro.nl de verkiezing van de beste danceplaat van het jaar, 2009 zal hierop geen uitzondering vormen. De definitieve lijst werd dit jaar samengesteld door de redactie Eclectro uit een overzicht van meer 300 suggesties die binnen kwamen via e-mail, Twitter, Facebook en blog comments. Freshheads zorgt ook dit jaar weer voor een deel van de techniek en de hosting van de widget. Dat wordt weer lekker luisteren en klikken tijdens de feestdagen!

Ieder jaar organiseert het muziekblog Eclectro.nl de verkiezing van de beste danceplaat van het jaar, 2009 zal hierop geen uitzondering vormen. De definitieve lijst werd dit jaar samengesteld door de redactie Eclectro uit een overzicht van meer 300 suggesties die binnen kwamen via e-mail, Twitter, Facebook en blog comments.

Freshheads zorgt ook dit jaar weer voor een deel van de techniek en de hosting van de widget. Dat wordt weer lekker luisteren en klikken tijdens de feestdagen!

Meer weten?

Wout Withagen