Interactive Masters 2010

Freshheads zal een van de deelneinteractivemasters.nl.

De opdracht bestaat uit het vervaardigen van een interactief platform waarop de circa 80 deelnemers van de Oranje Trophy ervaringen kunnen delen. De Oranje Trophy karavaan gaat een reis richting het WK 2010 maken van Amsterdam naar Kaapstad met oude voertuigen. Onderweg doen ze verschillende campings en andere standplaatsen aan.

flyervoorkant_new @ 25% (Layer 1, RGB/8)

De teams van studenten die strijden om de titel “Interactive Masters 2010” krijgen een individuele en professionele begeleiding van een aantal toonaangevende webbureaus in Nederland; Mirabeau, TamTam, Pickle Factory, Evident en Freshheads.

Ben je een student met veel ambitie? Klik dan hier en schrijf je in! Winnaars ontvangen een prijzenpot met o.a. de Adobe Master Collection CS4.

Meer weten?

Wout Withagen