Negen nieuwe verse Heads in town!

Het lMichiel van Hulst Deze kasteelheer (woont serieus in het kasteel van het failliete Land van Ooit) gaat zich bezig houden met het vinden van nieuwe passende en, zoals hij het zelf zo mooi kan zeggen, 'briljante' klanten. Rik Deuzeman Naast Dimitri de tweede Nijmegenaar in ons midden. IJzervreter die meters maakt voor het bedrijf en een voorliefde heeft voor zware shag en, ja, ratten... Rob van den Hoven Goede en scherpe project manager uit Eindhoven. Hadden we eerst Jeroen van beek met een aparte lach, deze DJ kan er ook wat van. Mark van den Corput Getalenteerde, zachtaardige front end developer die alles tot op de pixel nauwkeurig HTMLed. Schijnt dat ie binnenkort gaat optreden voor ons met zijn gitaar. Jonas Wouters Onze eerste, en ik hoop zeker niet de laatste Zuiderbuur die bij Freshheads komt werken. Onze goedlachse vriend heeft twee liefdes: z'n Jeep maar ook wel een beetje z'n vriendin. Jeroen van Rooij Uiterst galante codende jongeman die zich volledig gestort heeft op het project van onze vrienden van Werkspot. Zegt zowat elke dag als ie naar huis gaat: "Bedankt voor vandaag!" Zo zie je d'r niet veel meer helaas... Denise Verhoeven Het (fysiek) kleine meisje dus. Stagiair grafisch ontwerp die er in haar uppie voor zorgt dat het steeds drukker wordt in de ruimte waar ze zit. Met mannelijke collega's wel te verstaan. Huub Krauth Stagiair op het gebied van front end met een fantastische achternaam. Vanaf dag 2 doet hij vrolijk mee met de geluidsescapades van de jongens van de harde kern. Maar let wel, zonder dat zijn werk eronder lijdt. Sebastiaan Lindenau De derde stagiair in het rijtje maar zeker niet de minste. Top programmeur in de dop. Scheurt in zijn vrije tijd rond op een of andere zware brommer door Tilburg. Kijk op de website naar de altijd uiterst hilarische rollovers, gemaakt door moi zelf.

Het lijstje wordt langer. Wederom een aantal nieuwe verse Heads die ons team zijn komen versterken. 9 man sterk maarliefst. Nou, 8 man en een klein meisje eigenlijk. Ik stel ze even aan u voor:

Michiel van Hulst Deze kasteelheer (woont serieus in het kasteel van het failliete Land van Ooit) gaat zich bezig houden met het vinden van nieuwe passende en, zoals hij het zelf zo mooi kan zeggen, ‘briljante’ klanten.

Rik Deuzeman Naast Dimitri de tweede Nijmegenaar in ons midden. IJzervreter die meters maakt voor het bedrijf en een voorliefde heeft voor zware shag en, ja, ratten…

Rob van den Hoven Goede en scherpe project manager uit Eindhoven. Hadden we eerst Jeroen van beek met een aparte lach, deze DJ kan er ook wat van.

Mark van den Corput Getalenteerde, zachtaardige front end developer die alles tot op de pixel nauwkeurig HTMLed. Schijnt dat ie binnenkort gaat optreden voor ons met zijn gitaar.

Jonas Wouters Onze eerste, en ik hoop zeker niet de laatste Zuiderbuur die bij Freshheads komt werken. Onze goedlachse vriend heeft twee liefdes: z’n Jeep maar ook wel een beetje z’n vriendin.

Jeroen van Rooij Uiterst galante codende jongeman die zich volledig gestort heeft op het project van onze vrienden van Werkspot. Zegt zowat elke dag als ie naar huis gaat: “Bedankt voor vandaag!” Zo zie je d’r niet veel meer helaas…

Denise Verhoeven Het (fysiek) kleine meisje dus. Stagiair grafisch ontwerp die er in haar uppie voor zorgt dat het steeds drukker wordt in de ruimte waar ze zit. Met mannelijke collega’s wel te verstaan.

Huub Krauth Stagiair op het gebied van front end met een fantastische achternaam. Vanaf dag 2 doet hij vrolijk mee met de geluidsescapades van de jongens van de harde kern. Maar let wel, zonder dat zijn werk eronder lijdt.

Sebastiaan Lindenau De derde stagiair in het rijtje maar zeker niet de minste. Top programmeur in de dop. Scheurt in zijn vrije tijd rond op een of andere zware brommer door Tilburg.

Kijk op de website naar de altijd uiterst hilarische rollovers, gemaakt door moi zelf.

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar