Freshheads dag groot, nee daverend, nee bulderend succes

AfEtenstijd te hebben geplunderd confisceerden we de bar op de zolder aldaar, waar de lege bierglazen werden verruild voor ietwat langere glazen met allerlei soorten sterk riekende kleurige drankjes. Toen de beste barman aangaf dat het tijd was om te vertrekken reageerden alle Heads in stijl, wat aangeeft dat het nogal gezellig is. Heads, bedankt en op naar de volgende. Zie flickr foto's en ons Youtube kanaal voor een overzicht.

Afgelopen vrijdag 9 oktober was het weer tijd voor onze halfjaarlijkse Freshheads dag. Zo’n dag houdt in dat we de eerste helft van de dag besteden aan serieuze zaken omtrent Freshheads. Cijfers, koers, structuur, verleden, toekomst, stategie, dat soort zaken. Dit keer werd de presentatie voor de eerste keer voorbereid en uitgevoerd door onze enige echte Wout, die zich meer en meer manifesteert als een goed spreker.
Deel twee van de dag is van lichtere aard. Zij het dat er uiteraard nog doorgesproken wordt over de eerste helft, wordt er ‘op het gemakje’ wat alcohol bij genuttigd en is de sfeer (nog) ontspannen(der). Na de keuken van Etenstijd te hebben geplunderd confisceerden we de bar op de zolder aldaar, waar de lege bierglazen werden verruild voor ietwat langere glazen met allerlei soorten sterk riekende kleurige drankjes. Toen de beste barman aangaf dat het tijd was om te vertrekken reageerden alle Heads in stijl, wat aangeeft dat het nogal gezellig is. Heads, bedankt en op naar de volgende.

Zie flickr foto’s en ons Youtube kanaal voor een overzicht.

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar