PHP Benelux komt naar ons toe!

OPHP die elke webdeveloper altijd gratis is aangeboden maakt Freshheads de aanstaande meeting van de PHP gebruikersgroep Benelux mede mogelijk. Naast een stukje sponsoring zal deze avond namelijk nergens anders plaatsvinden dan in Tilburg op Freshheads HQ zelf! Op dinsdagavond 29 september zal 'de grote zaal' (in de volksmond ook wel 'fabriekshal' genoemd) waar de developers normaliter hun code kloppen, worden omgetoverd tot presentatieruimte voor twee interessante sprekers uit de PHP community. Stay tuned, later meer...

Om eindelijk iets terug te kunnen doen voor de geweldige scripttaal PHP die elke webdeveloper altijd gratis is aangeboden maakt Freshheads de aanstaande meeting van de PHP gebruikersgroep Benelux mede mogelijk. Naast een stukje sponsoring zal deze avond namelijk nergens anders plaatsvinden dan in Tilburg op Freshheads HQ zelf!

Op dinsdagavond 29 september zal ‘de grote zaal’ (in de volksmond ook wel ‘fabriekshal’ genoemd) waar de developers normaliter hun code kloppen, worden omgetoverd tot presentatieruimte voor twee interessante sprekers uit de PHP community.

Stay tuned, later meer…

Meer weten?

Dimitri van Hees