Incubate Innovation Lecture

T"antichrist of silicon valley" en tevens schrijven van het boek "The Cult of The Amateur". in de Nwe Vorst in Tilburg. De zaal was afgeladen vol en Keen hield een bijzonder goede keynote. Na afloop vond een boeiende paneldiscussie plaats over de invloeden van de opkomst van het Internet en de alomtegenwoordige piraterij. Sjef en Vincent van het social marketing blog Bijgespijkerd legden de hele middag vast op video inclusief het openings woord van onze Joost Gielen. Keynote speech Andrew Keen at Incubate 2009 (part 1 of 5) from Incubate Tilburg on Vimeo. Freshheads verzorgde tijdens de panel discussie het backchannel waar iedereen vragen en opmerkingen en afbeeldingen kon plaatsen via Twitter, MobyPicture en Flickr. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt.

Tijdens Incubate 2009 sprak Andrew Keen, de “antichrist of silicon valley” en tevens schrijven van het boek “The Cult of The Amateur”. in de Nwe Vorst in Tilburg. De zaal was afgeladen vol en Keen hield een bijzonder goede keynote. Na afloop vond een boeiende paneldiscussie plaats over de invloeden van de opkomst van het Internet en de alomtegenwoordige piraterij.

Sjef en Vincent van het social marketing blog Bijgespijkerd legden de hele middag vast op video inclusief het openings woord van onze Joost Gielen.

Keynote speech Andrew Keen at Incubate 2009 (part 1 of 5) from Incubate Tilburg on Vimeo.

Freshheads verzorgde tijdens de panel discussie het backchannel waar iedereen vragen en opmerkingen en afbeeldingen kon plaatsen via Twitter, MobyPicture en Flickr. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt.

Meer weten?

Wout Withagen