Freshheads op Emerce eDay

Freshheads was aanwezEmerce eDay met een eigen stand en we hielden daar tevens een privé sessie met klanten en overige geïnteresseerden. Het was een onvergetelijke dag in de historie van Freshheads. Toch wel een mijlpaal als je daar staat tussen "de grote jongens". Onze vrienden van SpreadMotion (die onlangs ook tekende voor de serie over de Nike IAM One Journey voor Nalden.net) hebben een geweldige videoregistratie gemaakt van eDay. Ja, bekijk het even!

Freshheads was aanwezig op Emerce eDay met een eigen stand en we hielden daar tevens een privé sessie met klanten en overige geïnteresseerden. Het was een onvergetelijke dag in de historie van Freshheads. Toch wel een mijlpaal als je daar staat tussen “de grote jongens”. Onze vrienden van SpreadMotion (die onlangs ook tekende voor de serie over de Nike IAM One Journey voor Nalden.net) hebben een geweldige videoregistratie gemaakt van eDay. Ja, bekijk het even!

Meer weten?

Wout Withagen