Return of the devil

mathijs
Ja hoor, daar Mathijs (15 jaar jong) is 10 maanden na zijn snuffelstage weer terug voor wat vakantiewerk. Zijn werkplek is onder toeziend oog van Igor, Wout en Jam. En, we moeten toegeven er is flink wat veranderd: baard in de keel, funky bril, nieuwe liefde en inmiddels Iphone freak. Tevens steeds meer weerwoord voor de harde Freshheads kern. Kortom de relatie groeit, nu maar afwachten of we samen de vakantie overleven. Dat is toch de ultieme relatietest.  [caption id="attachment_761" align="alignnone" width="425" caption="mathijs"]mathijs[/caption]

Ja hoor, daar is ‘ie weer. En hij zit gelijk in het hok der hokken bij Freshheads.
Mathijs (15 jaar jong) is 10 maanden na zijn snuffelstage weer terug voor wat vakantiewerk. Zijn werkplek is onder toeziend oog van Igor, Wout en Jam.

En, we moeten toegeven er is flink wat veranderd: baard in de keel, funky bril, nieuwe liefde en inmiddels Iphone freak. Tevens steeds meer weerwoord voor de harde Freshheads kern. Kortom de relatie groeit, nu maar afwachten of we samen de vakantie overleven. Dat is toch de ultieme relatietest. 

mathijs

mathijs

Meer weten?

Jamila Valk