EénVandaag een kijkje in de keuken

Voorvertoning
Op About:Blank (webloblogpost verschenen over de werking en ontwikkeling van het CMS en de website van EénVandaag. Neem een kijkje in de keuken van het ontwikkelproces van de website die we onlangs opleverde voor EénVandaag. In het stuk komen onderandere de werking van het koppelen van geaggregeerde content en tags aan bod. Lees het volledige artikel hier.
Voorvertoning

Op About:Blank (weblog voor en door webloggers) is een blogpost verschenen over de werking en ontwikkeling van het CMS en de website van EénVandaag. Neem een kijkje in de keuken van het ontwikkelproces van de website die we onlangs opleverde voor EénVandaag. In het stuk komen onderandere de werking van het koppelen van geaggregeerde content en tags aan bod. Lees het volledige artikel hier.

Voorvertoning

Meer weten?

Wout Withagen