Buikdansen versus webdesign

Wat hebben Ewebdesign. Het concept voor een website, het grafische ontwerp en de technische uitwerking in HTML komen aan bod. Zelfs javascript wordt niet onderbelicht gelaten. 'Aan het eind van de cursus is jouw website een feit', beweert de folder. We zullen zien of Jut en Jul zulke goede docenten blijken. In ieder geval weer een stukje dichter bij de eeuwige roem! Go Wout! Go Gijs!

Wat hebben Egyptische buikdans, de UVT, edelsmeden en webdesign met elkaar gemeen? En wat hebben Gijs van Zon en Wout Withagen daarmee te maken? Een lastige he? Denk er nog maar even rustig over na.

Het is allemaal veel simpeler dan je denkt…..
Wout en Gijs gaan samen een cursus geven op de UVT over webdesign. Het concept voor een website, het grafische ontwerp en de technische uitwerking in HTML komen aan bod. Zelfs javascript wordt niet onderbelicht gelaten. ‘Aan het eind van de cursus is jouw website een feit’, beweert de folder. We zullen zien of Jut en Jul zulke goede docenten blijken. In ieder geval weer een stukje dichter bij de eeuwige roem!
Go Wout! Go Gijs!

Meer weten?

Jamila Valk