We komen op TV!

Donderdag 2 juli is het zover. Dan zitten we met het hele FH team stipt 18.15 uur met ranja en popcorn voor de beamerbuis. Want... we komen op tv! De nieuwe website van Nederlands bekendste en grootste actualiteitenprogramma, Eén Vandaag, gaat die dag live. En die website hebben wij van A tot Z gemaakt. 's-Avonds zal de heer Wouter Kurpershoek of de heer Pieter Jan Hagens in hoogst eigen persoon over de website gaan berichten in hun programma. Freshheads heeft ongeveer een jaar met veel liefde aan dit project mogen werken en is uitermate trots op het resultaat. We wensen Thomas en Jesse alvast heel veel succes met de launch!

Donderdag 2 juli is het zover. Dan zitten we met het hele FH team stipt 18.15 uur met ranja en popcorn voor de beamerbuis. Want… we komen op tv! De nieuwe website van Nederlands bekendste en grootste actualiteitenprogramma, Eén Vandaag, gaat die dag live. En die website hebben wij van A tot Z gemaakt. ‘s-Avonds zal de heer Wouter Kurpershoek of de heer Pieter Jan Hagens in hoogst eigen persoon over de website gaan berichten in hun programma.
Freshheads heeft ongeveer een jaar met veel liefde aan dit project mogen werken en is uitermate trots op het resultaat. We wensen Thomas en Jesse alvast heel veel succes met de launch!

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar