Volkskrant iPhone applicaties

Ede Volkskrant drie iPhone applicaties gelanceerd. Freshheads heeft voor alle 3 de applicaties (en ook de mobiele Volkskrant websites) het grafisch ontwerp gemaakt. De ontwerpen zijn vervolgens door verschillende partijen vertaald naar een iPhone App. De applicaties staan inmiddels in de top 10 van de meest gedownloade applicaties van afgelopen week. De belangrijkste applicatie, Volkskrant (Nieuws en Opinie) staat op 1 in de Nederlandse App Store. Een aantal reacties uit de App Store op

deze App. die technisch werd ontwikkeld door Jamoo Design:

“Niet een laffe kloon van eerdere apps. Maar waarachtig vooruitstrevend!”

“Grote klasse! Nu.nl kan van mijn iPhone af.”

“Wat mij betreft de nieuwe standaard. Alles klopt; 5 sterren dus.”

 

“Snel, overzichtelijk, ‘schoon’, stijlvol en toch compleet. Jaloersmakend goed deze applicatie.”

Over het algemeen krijgt deze applicatie een hele goede beoordeling van 4 sterren. De twee overige applicaties zijn respectievelijk een spelletjes App. ( VK Puzzels) en een nieuws App. ( Mijn nieuws ) waarmee je het nieuws van de belangrijkste kranten van Nederland kunt volgen. Een uitgebreide review van de Volkskrant applicaties is te vinden op iPhoneClub

Meer weten?

Wout Withagen