Vijf ontzettend nieuwe heads

De tRoel van Dun, developer met nog een been in school, in september trapt ie met twee benen in FH. Jeroen van Beek a.k.a. Los Beekos, Veldhovense developer in hart en nieren met een uiterst aparte lach. Pieter Tuytelaars, beer van een kerel met een klein hartje en een goed gevoel voor overzicht. Dionne Broers, part time cijfergoochelares die samen met Corina de centjes doorsluist naar de Kaaiman Eilanden. Yannick van Bladel, nog maar drie dagen hier werkzaam en nu al Helmut van Bladel gedoopt, blijft tot december bij ons hangen. Ga snel naar The Heads om te zien wat de mouseovers deze keer zijn geworden.

De tijd gaat snel. Inmiddels zijn er al weer twee stagiaires weg die we hier niet eens hadden aangekondigd. We hebben namelijk vorige week tot onze grote spijt ons aller RobjePopje en onze dierbare Sam vaarwel moeten zeggen. Jongens, nogmaals, het ga jullie goed.

Maar goed, no time to grief in this business, want ondertussen zijn er ook weer vijf nieuwe, verse kupkes bijgekomen. Ik stel het nu al illustere gezelschap even aan u voor:

Roel van Dun, developer met nog een been in school, in september trapt ie met twee benen in FH.
Jeroen van Beek a.k.a. Los Beekos, Veldhovense developer in hart en nieren met een uiterst aparte lach.
Pieter Tuytelaars, beer van een kerel met een klein hartje en een goed gevoel voor overzicht.
Dionne Broers, part time cijfergoochelares die samen met Corina de centjes doorsluist naar de Kaaiman Eilanden.
Yannick van Bladel, nog maar drie dagen hier werkzaam en nu al Helmut van Bladel gedoopt, blijft tot december bij ons hangen.

Ga snel naar The Heads om te zien wat de mouseovers deze keer zijn geworden.

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar