Huisstijl Le Puij

Onlangs zijn we begonnen met de huisstijl voor Le Puij, het nieuwe en trendy merk voor designmeubels. Begin september wordt de eerste lijn van Rob van Puijenbroek gepresenteerd. Freshheads geeft het merk een visuele identiteit. De volgende uitingen zullen worden vormgegeven: het logo, visitekaartje, flyer en de website. De techniek achter de website wordt eveneens door de Frisse hoofden gerealiseerd.

Onlangs zijn we begonnen met de huisstijl voor Le Puij, het nieuwe en trendy merk voor designmeubels. Begin september wordt de eerste lijn van Rob van Puijenbroek gepresenteerd. Freshheads geeft het merk een visuele identiteit. De volgende uitingen zullen worden vormgegeven: het logo, visitekaartje, flyer en de website. De techniek achter de website wordt eveneens door de Frisse hoofden gerealiseerd.

Meer weten?

Jamila Valk