Freshheads ontwikkelt Vrouwonline

Freshheads gaat in opdracht van Sanoma Uitgevers de website vrouwonline.nl compleet vernieuwen. Vrouwonline is de grootste vrouwenportal van Nederland en biedt een breed en gevarieerd aanbod aan content. Naast artikelen over koken, beauty, mode, moederschap, relaties, seks en auto’s biedt de site ook entertainment, zoals horoscopen, spelletjes en testjes. Vrouwonline heeft maandelijks 400.000 unieke bezoekers en 32.000 nieuwsbriefabonnees. De opdracht omvat het totale traject van advies, ontwerp en techniek. Naast het maken van het functioneel ontwerp, het interactieontwerp én het technisch ontwerp, ontwikkelen we het databasemodel, verzorgen we het grafisch ontwerp en tekenen we voor de ontwikkeling van het cms. Het doel is om de content van de website van vrouwonline met een vernieuwde, verfrissende presentatie nog beter onder de aandacht te brengen van de gebruikers. Daarnaast willen we de interactie met de gebruikers een boost geven. De opdracht wordt de komende maanden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de dames van vrouwonline.

Freshheads gaat in opdracht van Sanoma Uitgevers de website vrouwonline.nl compleet vernieuwen. Vrouwonline is de grootste vrouwenportal van Nederland en biedt een breed en gevarieerd aanbod aan content. Naast artikelen over koken, beauty, mode, moederschap, relaties, seks en auto’s biedt de site ook entertainment, zoals horoscopen, spelletjes en testjes. Vrouwonline heeft maandelijks 400.000 unieke bezoekers en 32.000 nieuwsbriefabonnees.

De opdracht omvat het totale traject van advies, ontwerp en techniek. Naast het maken van het functioneel ontwerp, het interactieontwerp én het technisch ontwerp, ontwikkelen we het databasemodel, verzorgen we het grafisch ontwerp en tekenen we voor de ontwikkeling van het cms.

Het doel is om de content van de website van vrouwonline met een vernieuwde, verfrissende presentatie nog beter onder de aandacht te brengen van de gebruikers. Daarnaast willen we de interactie met de gebruikers een boost geven. De opdracht wordt de komende maanden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de dames van vrouwonline.

Meer weten?

Gijs van Zon