Emerce eDay en eNight 2009

Emerce Eday logo 2009
Emerce Eday logo 2009 Emerce Eday logo 2009[/caption] Na een uitgebreide briefing op een zonovergoten terras hebben de designers een strak en modern logo weggezet voor de eDay. Hierop zal ook een variant worden gemaakt voor de eNight. Op dit moment zijn we druk bezig met het functioneel- en interactie ontwerp. De volgende stap is het ontwerpen van de twee websites voor eDay en eNight en deze vervolgens te bouwen. We houden jullie op de hoogte!

Met grote trots kunnen we vertellen dat Freshheads het logo en de website voor de Emerce eDay en eNight 2009 mag ontwikkelen. Het event vindt plaats op 17 september en trekt zo’n 1.500 decisionmakers op het gebied van interactive marketing, media en e-business uit diverse branches. Dit jaar bestaat het grootste e-business event van Nederland 5 jaar! Een hele eer dus om dit jaar de logo’s en websites vorm te geven en te ontwikkelen.

Emerce Eday logo 2009

Emerce Eday logo 2009

Na een uitgebreide briefing op een zonovergoten terras hebben de designers een strak en modern logo weggezet voor de eDay. Hierop zal ook een variant worden gemaakt voor de eNight. Op dit moment zijn we druk bezig met het functioneel- en interactie ontwerp. De volgende stap is het ontwerpen van de twee websites voor eDay en eNight en deze vervolgens te bouwen.
We houden jullie op de hoogte!

Meer weten?

Jamila Valk