Interweb the rainbow

Skittles heeft een nieuwe website. En niet zomaar één (maar web 2.0). Ze maken dusdanig gebruik van gebruikers content dat je er gewoon weg niet omheen komt. Als je op de website binnenkomt worden op de achtergrond de zoekresultaten van twitter getoond. Products gaat naar wikipedia, media naar youtube en flickr en friends naar facebook. Op deze manier zijn de mogelijkheden eindeloos. Je eigen content hosten hoeft niet meer. Er zijn talloze websites die je gratis de mogelijkheid bieden om je content bij hen te hosten. Skittles heeft hierin een mooi experiment gestart. Ik ben benieuwd waar dit toe zal leiden. Kan de gemiddelde consument zich inhouden, of wordt het geheel vol geplaatst met opmerkingen van personen die graag een moment in de spotlight komen. Ik zeg hulde voor de pr afdeling van Skittles.

Skittles heeft een nieuwe website. En niet zomaar één (maar web 2.0). Ze maken dusdanig gebruik van gebruikers content dat je er gewoon weg niet omheen komt. Als je op de website binnenkomt worden op de achtergrond de zoekresultaten van twitter getoond. Products gaat naar wikipedia, media naar youtube en flickr en friends naar facebook.

Op deze manier zijn de mogelijkheden eindeloos. Je eigen content hosten hoeft niet meer. Er zijn talloze websites die je gratis de mogelijkheid bieden om je content bij hen te hosten. Skittles heeft hierin een mooi experiment gestart. Ik ben benieuwd waar dit toe zal leiden. Kan de gemiddelde consument zich inhouden, of wordt het geheel vol geplaatst met opmerkingen van personen die graag een moment in de spotlight komen.

Ik zeg hulde voor de pr afdeling van Skittles.

Meer weten?

Gijs van Zon