FH wint pitch Veemarktkwartier

Ze hadden lang nodig om te beslissen wie er met de overwinning naar huis mocht gaan, maar uiteindelijk trok Freshheads aan het langste eind. De gemeente Tilburg, ontwikkelaar Red Concepts en de stichting Veemarktkwartier schreven ongeveer 2 maanden geleden een pitch uit voor de visuele identiteit voor het Veemarktkwartier. Dit gebied tussen Heuvelring , Spoorlaan en Tivolistraat wordt de komende jaren dé ontmoetingsplek voor de creatieve industrie in Tilburg. Aangezien we zelf in dit gebied onze 'winkel' hebben, wilden we maar al te graag deze klus winnen. Naast het logo en de reguliere elementen van een huisstijl gaan we zorg dragen voor o.a. bewegwijzering, website, murals, vlaggen, stickers etc.

Ze hadden lang nodig om te beslissen wie er met de overwinning naar huis mocht gaan, maar uiteindelijk trok Freshheads aan het langste eind. De gemeente Tilburg, ontwikkelaar Red Concepts en de stichting Veemarktkwartier schreven ongeveer 2 maanden geleden een pitch uit voor de visuele identiteit voor het Veemarktkwartier. Dit gebied tussen Heuvelring , Spoorlaan en Tivolistraat wordt de komende jaren dé ontmoetingsplek voor de creatieve industrie in Tilburg. Aangezien we zelf in dit gebied onze ‘winkel’ hebben, wilden we maar al te graag deze klus winnen. Naast het logo en de reguliere elementen van een huisstijl gaan we zorg dragen voor o.a. bewegwijzering, website, murals, vlaggen, stickers etc.

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar