En de winnaar is?

De deelnemers
[caption id="attachment_585" align="aligncenter" width="425" caption="De deelnemers"]De deelnemers[/caption]
Hier is 'ie dan eindelijk, de update van de Freshheads marathon. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Joost F. met rugnummer 86 (zie foto) is winnaar geworden! Het bleef spannend t/m donderdag, maar haas Heeswijk versliep zich op de laatste dag. Hierdoor kon Joost F. op zijn gemak naar de eindstreep sjokken. Met een eindtijd van 23 uur kon niemand tegen Joost F, alias Don, op.
Na een uitgebreide ceremonie en de uitreiking van het prijzengeld hebben we Don's overwinning gevierd in de kroeg met wat stinkende bitterballen en lekker drankje. Kortom, een doorslaand succes deze marathon. Alle Freshheads bedankt voor de inzet!  

De deelnemers

De deelnemers

Hier is ‘ie dan eindelijk, de update van de Freshheads marathon. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Joost F. met rugnummer 86 (zie foto) is winnaar geworden! Het bleef spannend t/m donderdag, maar haas Heeswijk versliep zich op de laatste dag. Hierdoor kon Joost F. op zijn gemak naar de eindstreep sjokken. Met een eindtijd van 23 uur kon niemand tegen Joost F, alias Don, op.

Na een uitgebreide ceremonie en de uitreiking van het prijzengeld hebben we Don’s overwinning gevierd in de kroeg met wat stinkende bitterballen en lekker drankje. Kortom, een doorslaand succes deze marathon.

Alle Freshheads bedankt voor de inzet!

 

Meer weten?

Jamila Valk