Website 013 genomineerd

De websgenomineerd voor de beste podium website. De agenda info awards worden georganiseerd door Festivalinfo, Podiuminfo en Cabaretinfo. Vorig jaar wist 013 deze prijs ook in de wacht te slepen. Wij hopen dat het dit jaar weer gaat lukken! 013 is verder genomineerd in de volgende categorieën: - Beste concert met 18/11 - Bullet For My Valentine - Beste podium Neem even de moeite om een account aan te maken en om te stemmen!

De website van 013 is genomineerd voor de beste podium website. De agenda info awards worden georganiseerd door Festivalinfo, Podiuminfo en Cabaretinfo. Vorig jaar wist 013 deze prijs ook in de wacht te slepen. Wij hopen dat het dit jaar weer gaat lukken! 013 is verder genomineerd in de volgende categorieën:

– Beste concert met 18/11 – Bullet For My Valentine
– Beste podium

Neem even de moeite om een account aan te maken en om te stemmen!

Meer weten?

Wout Withagen