013 beste website en podium 2008

Eerder schreven we al dat het T013 was genomineerd voor beste podium en de beste website. Nu kunnen we met gepaste trots melden dat de door Freshheads en Studio Jan Koek ontwikkelde website van 013 is verkozen tot beste website van alle podia in Nederland. Ruim 14.000 mensen brachten hun stem uit tijdens de verkiezing die werd georganiseerd door Festivalinfo.nl. De volledige lijst met alle categorie├źn kun je hier vinden.

Eerder schreven we al dat het Tilburgse poppodium 013 was genomineerd voor beste podium en de beste website. Nu kunnen we met gepaste trots melden dat de door Freshheads en Studio Jan Koek ontwikkelde website van 013 is verkozen tot beste website van alle podia in Nederland. Ruim 14.000 mensen brachten hun stem uit tijdens de verkiezing die werd georganiseerd door Festivalinfo.nl. De volledige lijst met alle categorie├źn kun je hier vinden.

Meer weten?

Wout Withagen