The Next Web 2009 gelanceerd

De websThe Next Web Conference 2009 is vandaag officieel online gegaan. Freshheads heeft de nieuwe website voor organisator Meganova ontworpen en aangeleverd als een Wordpress template. We zijn erg trots op het resultaat. De website zal de komende weken aangevuld worden met onder andere een widget en een mobiele versie. Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen omtrent "het nieuwe internet" dan moet je zeker tickets bestellen voor deze in Europa toonaangevende conferentie.

De website voor de The Next Web Conference 2009 is vandaag officieel online gegaan. Freshheads heeft de nieuwe website voor organisator Meganova ontworpen en aangeleverd als een WordPress template. We zijn erg trots op het resultaat. De website zal de komende weken aangevuld worden met onder andere een widget en een mobiele versie.

Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen omtrent “het nieuwe internet” dan moet je zeker tickets bestellen voor deze in Europa toonaangevende conferentie.

Meer weten?

Wout Withagen