Redhead en Freshhead

Tja, per 1-1 is het officieel. Eindelijk ben ik naast een 'redhead' ook een freshhead! Inmiddels al een paar weken achter de rug en ik moet eerlijk bekennen het is even wennen: Tiny MCE, BTA, TLS, DNS en nog meer van zulk soort afkortingen. Hopelijk is dit over een paar weken gesneden koek. Vooralsnog betekent het dat ik na 8 uur van dergelijke terminologie niet meer zo'n erg 'fris hoofd' ben.....maar ik ga dit soort uitdagingen in ieder geval met opgeheven head tegemoet!

Tja, per 1-1 is het officieel. Eindelijk ben ik naast een ‘redhead’ ook een freshhead! Inmiddels al een paar weken achter de rug en ik moet eerlijk bekennen het is even wennen: Tiny MCE, BTA, TLS, DNS en nog meer van zulk soort afkortingen. Hopelijk is dit over een paar weken gesneden koek. Vooralsnog betekent het dat ik na 8 uur van dergelijke terminologie niet meer zo’n erg ‘fris hoofd’ ben…..maar ik ga dit soort uitdagingen in ieder geval met opgeheven head tegemoet!

Meer weten?

Jamila Valk