Seesmic op Dutch Cowboys

SDutch Cowboys in de reacties ook gereageerd worden met Seesmic video's. Freshhheads kreeg voor de implementatie toegang tot de bèta API van Seesmic. Met deze volledige integratie is Dutch Cowboys een van eerste grote blogs in Europa. Naast video-reacties kunnen Seesmic video's nu ook door de Dutch Cowboys bloggers in het Video Channel worden geplaatst. Lees meer op Dutch Cowboys Seesmic integration on DutchCowboys.nlFirst Seesmic post to encourage DutchCowboys.nl visitors to post Seesmic video comments Mijn eerste Seesmic video, Start de Video Conversation! :)

Sinds vandaag kan er op Dutch Cowboys in de reacties ook gereageerd worden met Seesmic video’s. Freshhheads kreeg voor de implementatie toegang tot de bèta API van Seesmic. Met deze volledige integratie is Dutch Cowboys een van eerste grote blogs in Europa. Naast video-reacties kunnen Seesmic video’s nu ook door de Dutch Cowboys bloggers in het Video Channel worden geplaatst. Lees meer op Dutch Cowboys

Seesmic integration on DutchCowboys.nlFirst Seesmic post to encourage DutchCowboys.nl visitors to post Seesmic video comments

Mijn eerste Seesmic video, Start de Video Conversation! 🙂

Meer weten?

Wout Withagen