Nieuwe website voor Salt Magazine

Salt Magazine
De nSalt Magazine is vandaag online gegaan. Dit is de eerste stap naar een breder online platform wat zich nog meer op online content zal gaan richten. [caption id="attachment_508" align="alignnone" width="425"]Salt Magazine Salt Magazine[/caption] Er staat nu een goede basis waar we op door kunnen ontwikkelen. Het is de bedoeling dat members straks een eigen reisblog bij kunnen gaan houden en dat de shop verder uitgebreid gaat worden. Ben je nog niet bekend met het magazine? Je kunt het vanaf nu ook online doorbladeren. Zeker de moeite waard!

De nieuwe website voor Salt Magazine is vandaag online gegaan. Dit is de eerste stap naar een breder online platform wat zich nog meer op online content zal gaan richten.

Salt Magazine

Salt Magazine

Er staat nu een goede basis waar we op door kunnen ontwikkelen. Het is de bedoeling dat members straks een eigen reisblog bij kunnen gaan houden en dat de shop verder uitgebreid gaat worden. Ben je nog niet bekend met het magazine? Je kunt het vanaf nu ook online doorbladeren. Zeker de moeite waard!

Meer weten?

Wout Withagen