Jongste Head ever

Sinds maandag loopt Mathijs Henquet bij ons stage. Mathijs, die pas 14 is en op 'De Nieuwste School' in Tilburg lessen volgt, stuurde ons een mailtje met de vraag of hij een week bij ons kon komen werken als programmeur. Wij zijn de beroerdste niet en aangezien we verlegen zitten om backend developers hebben we geen seconde getwijfeld en hem gelijk uitgenodigd. Na 2 dagen blijkt dat Mathijs een aantal talenten bezit.

Naast een fijn gevoel voor programmeren heeft hij ook nog eens een prima gevoel voor humor en is zijn communicatieve vermogen van een verbazingwekkend hoog niveau. Ook tafeltennist hij sommigen hier zonder probleem van de tafel. Kortom, na twee dagen stage lijkt het eigenlijk alsof hij al jaren ‘de onze’ is. Helaas is dit niet zo, maar wat niet is kan nog komen! We hebben nu al overeengekomen om contact te blijven houden, zodat we kunnen kijken of we in de toekomst nog wat voor elkaar kunnen betekenen.

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar